Koning Kikker marsepein website

Website van marsepein

Lekkere website met feestelijke taarten

April 2011

Koning Kikker maakt originele handgemaakte taarten op maat. Omdat er van alles mogelijk is bij een taart op maat, is het handig dat de klant diverse mooie voorbeelden te zien krijgt van verschillende taarten. Daarnaast staat er op de website ook de verschillende smaken en ingrediënten. En informatie over hoe de prijs van een unieke taart tot stand komt.

Werkzaamheden:

  • HTML website
  • Fotografie

Opdrachtgever:


Video van Koning Kikker website:


Afbeeldingen

(Klik voor een vergroting).

Koning Kikker website met bloementaarten
Koning Kikker marsepein website met kindertaarten
Koning Kikker op Facebook

Website van marsepein gevuld met lekkere taarten

Koning kikker maakt taarten op maat van biscuitdeeg met daartussen twee à drie vullingen. Daarna worden de meeste taarten afgesmeerd met marsepein of fondant dat allerlei kleuren kan hebben. Voor het uiterlijk van de website leek het ons leuk om een kleurrijke website van marsepein te maken waar zelfs de knoppen van marsepein lijken te zijn.

Omdat taarten altijd bij een feestje horen, heeft Koning Kikker ook een populair Facebook account.

Ook de zakelijke informatie staan duidelijk op de website, zoals informatie over de bestelprocedure, betaling, vormen, versieringen en de verschillende smaken.

Koning Kikker maakt diverse taarten: kindertaarten, stapeltaarten, Barbietaarten, stapeltaarten, themataarten, bloementaarten en bruidstaarten. Om daar een goed beeld van te krijgen heeft elke soort zijn eigen webpagina gekregen met foto’s van mooie voorbeelden uit het verleden.

Omdat foto’s van mooie taarten op het internet een eigen leven gaan leiden, zijn de gebruikte foto’s voorzien van een beeldmerk van Koning Kikker.

4 taarten van Koning Kikker
Bruidstaart van 3 lagen met vruchten
Dit bericht heeft de volgende tags: