Website design

Voor goede informatieoverdracht is een duidelijke website essentieel. Eén waarop informatie logisch is gerangschikt en de bezoeker op intuïtieve manier zijn weg vindt. Even belangrijk daarbij is de uitstraling van de website; het moet een aantrekkelijke website zijn. Een onaantrekkelijke website wordt niet voor een tweede maal bezocht.

Wij verzorgen een geheel nieuwe website of een make-over van uw bestaande website. Bijvoorbeeld wanneer deze slecht functioneert op tablets en smartphones. Ook voorzien wij websites van een eigen content management systeem (CMS) dankzij WordPress, zodat de eigenaar van de website deze zelf online kan bijhouden.

Wij ontwerpen ook responsive websites, of bouwen uw bestaande website om tot een responsive website. Zodat deze altijd goed leesbaar en bruikbaar is op zowel pc, tablet als smartphone.

Daarnaast kan Ontwerpburo Lichting98 uw website een veilige verbinding geven door een SSL-certificaat op uw webserver te installeren. Eventueel kunnen wij uw website ook onderhouden door een onderhoudscontract af te sluiten.

Wij testen al onze websites in de belangrijkste internetbrowsers (Google Chrome, Firefox, Safari en Microsoft Edge).

Website design