Voor Mekaar Vouchers - A la Plancha

Voor Mekaar Vouchers

Vouchers voor gratis eten en drinken

Dec. 2022

Het zijn voor veel mensen pittige tijden deze winter op het Noordereiland in Rotterdam. Daarom willen de aandeelhouders van buurtrestaurant A La Plancha graag een helpende hand bieden aan eilanders die in financieel zwaar weer zitten.

Samen met A la Plancha zijn er een aantal vouchers gefinancierd: voor een warme drank, voor een kom soep of voor een warme daghap.

Werkzaamheden:

  • Tekening voor drukwerk
  • Drie verschillende vouchers
  • Webpagina met informatie

Opdrachtgever:


(Klik voor een vergroting).

Tekenen van de achterkant van een voucher
Detail van tekening voor voucher
Twee Voor Mekaar vouchers
Alle Voor Mekaar vouchers van A la Plancha

Drie Voor Mekaar Vouchers voor het Noordereiland

Ontwerpburo heeft drie verschillende ontwerpen gemaakt: oranje voor een warme drank, rood voor soep en blauw voor de daghap.

De vouchers van 10 x 21 cm. zijn gedrukt op dik houtvrij 250 gram/mยฒ papier om het drukwerk wat extra cachet te geven.

Extra informatie over de Voor Mekaar vouchers, zoals waarom ze gemaakt zijn, voor wie ze bedoelt zijn en hoe mensen eventueel mee kunnen doen met deze liefdadigheidsactie, staat op deze webpagina: www.noordereiland.org/voormekaar/.

Het AD schreef een artikel op 20 dec. 2022 over de Voor Mekaar vouchers
In dat artikel verteld directielid Annabel Janse van A La Plancha: ‘We hadden het een tijdje geleden met een aantal van onze aandeelhouders over de economische moeilijke tijden. Hoge energieprijzen, inflatie, armoede. Iedereen kende wel iemand uit de buurt die het nu zwaar heeft. Kunnen we niet een steentje bijdragen, was het toen. En dan niet door geld te doneren. Maar mensen helpen die financieel krap zitten en wat ook goed is voor de saamhorigheid, het contact tussen buren.โ€™
Lees het hele artikel uit de krant hier: shorturl.at/jqXYZ

Dit bericht heeft de volgende tags: