Hier staan de nieuwsberichten van Ontwerpburo Lichting98.
Kijk op Instagram en Twitter voor het allerlaatste nieuws.


Beeldfabriek010 cursusaanbieder

Opdracht: Beeldfabriek010 is een coรถperatie van zelfstandige docenten fotografie, video en digitale media die creatieve cursussen aanbieden in Rotterdam, daarvoor hebben ze een overzichtelijke website nodig.

Makerspace Bouwkeet website

Bouwkeet makerspace

Opdracht: Bouwkeet is een makerspace en heeft een website nodig waar duidelijk te zien is welke werkplaatsen er zijn, welke workshops er in bepaalde op het programma staan en het moet makkelijk zijn om in te schrijven voor workshops.

Fotoalbum met zout- en albuminedrukken van rond 1860

Fotoalbum uit 1860

Opdracht: Flip Bool had een website nodig om zijn 400+ foto’s uit een 19e eeuws fotoalbum online te zetten waardoor de foto’s voor iedereen te zien zouden zijn.

Spring Architecten website

Spring Architecten

Opdracht: Spring Architecten had een nieuwe website nodig waar snel en makkelijk nieuwe projecten online op gezet konden worden. Spring Architecten heeft meer dan 50 bouwprojecten online staan. Daarnaast wilden ze graag hun visie over verschillende bouwsoorten binnen de architectuur presenteren.

Bertjan Pot website

Studio Bertjan Pot

Opdracht: Studio Bertjan Pot wilde een eenvoudige en rustige website waar het vooral mogelijk was om naar het werk van Bertjan Pot te kijken op een witte achtergrond. Deze ervaring zou op verschillende beeldschermen te zien moeten zijn.

Website Koekela

Koekela bakkerij

Opdracht: Bakkerij Koekela had een handige webshop nodig waar diverse soorten gebak besteld & betaald konden worden. Ook moet het mogelijk zijn om te laten bezorgen in een bepaald postcodegebied. Ook zijn alle ingrediรซnten van al het gebak terug te vinden op de website.