Hier staan de nieuwsberichten van Ontwerpburo Lichting98.
Kijk op Instagram en Twitter voor het allerlaatste nieuws.


Lazywave beurs

Lazywave duikwinkel

Opdracht: Duikwinkel Lazywave gaat naar diverse beurzen om hun duikwinkel en duikreizen te promoten. De stand moet een zomers duik-vakantiegevoel geven. Daarnaast was het belangrijk om verschillende kaarten van duikgebieden met daarop tips te presenteren.

North Sea Round Town

North Sea Round Town

Opdracht: Tijdens het North Sea Jazz zijn er gratis concerten op het Noordereiland onder de noemer van NSRT. Voor de promotie van NSRT moet er elk jaar een herkenbare poster en flyer gemaakt worden.

Willemsbrug video - Nils Hilbers

Over de Brug video

Toen de Willemsbrug 35 jaar werd, heeft Open Rotterdam een serie video’s gemaakt over mensen die een speciale band hebben met de jarige stadsbrug. Zie hier het interview met Nils Hilbers over de Willemsbrug.

Koozie Rotterdam logo

Koozie café/lunchroom

Opdracht: Huisstijl voor Café KOOZIE aan het plein op het Noordereiland, Rotterdam. Een mooie plek midden op het Noordereiland met een licht & groen interieur.

A la Plancha popup restaurant

À la Plancha pop-up restaurant

Opdracht: Stichting Cultuurbrigade en WDK Events had een huisstijl nodig voor een tijdelijk restaurant zonder dak. De opdracht was om het restaurant het zomerse vakantiegevoel van zuid-Europa te geven. Een kruising tussen het strand en een relaxed festival.