Willemsbrug video - Nils Hilbers

Over de Brug video

Interview met Nils Hilbers over de Willemsbrug

Toen de Willemsbrug 35 jaar werd, heeft Open Rotterdam een serie video’s gemaakt over mensen die een speciale band hebben met de jarige stadsbrug. Zie hier het interview met Nils Hilbers over de Willemsbrug.

Opdracht: Tekening
Start: 2016

Open Rotterdam

Interview van Open Rotterdam met Nils Hilbers over de Willemsbrug. In het interview wordt onder andere besproken hoe de tekening van de Willemsbrug tot stand kwam.

Over de Brug video:

Tekening Willemsbrug - Nils Hilbers
Tekening Willemsbrug

Foto maken van de Willemsbrug
Foto maken van de Willemsbrug

Tekening Willemsbrug op folder
Tekening Willemsbrug op folder

Folder Expeditie Noordereiland
Folder Expeditie Noordereiland

Extra informatie over de video van Open Rotterdam

Over de brug, een reeks van 5 afleveringen

(juni 2016) De Erasmusbrug en de Verlengde Willemsbrug vieren allebei een jubileum dit jaar. De Erasmusbrug wordt 20 jaar oud, de Willemsbrug is 35 jaar geleden geopend. Over de brug is een serie van vijf afleveringen over mensen die een speciale band hebben met de jarige stadsbruggen. Van de fotograaf die Rotterdam beroemd maakte met zijn panoramafoto’s tot de brugwachters die een replica van de Erasmusbrug bouwden. Rotterdammers die er dagelijks overheen rijden, er naast wonen of er hun geld mee verdienen.

Open Rotterdam

Geproduceerd: Tako Bolt Audiovisueel
in opdracht van OPEN Rotterdam
Camera: Diana Mosterd
© Open Rotterdam

OPEN Rotterdam is de professionele, journalistiek onafhankelijke, lokale omroep van, voor en door alle Rotterdammers. OPEN Rotterdam is vanaf 2013 de lokale publieke omroep van Rotterdam en werkt samen met de Rotterdammers aan hyperlokale journalistieke nieuwsverhalen.

‘Over de Brug’ foto’s:

Willemsbrug video
Nils Hilbers aan het werk bij Lichting98
Willemsbrug video