North Sea Round Town

North Sea Round Town

North Sea Round Town (NSRT) promotie

Tijdens het North Sea Jazz zijn er gratis concerten op het Noordereiland, daarvoor heeft Ontwerpburo Lichting98 een poster en flyer ontworpen met daarop de Hef en een jazz muzikant in een beperkt aantal kleuren zoals vroeger ook gebeurde met de Blue Note albumhoezen. Elke jaar krijgt zijn eigen basiskleur

Opdracht: Poster & flyers
Start: 2018

North Sea Round Town - Logo

Voor de promotie van NSRT op het buitenpodium op het Noordereiland, vlak bij de oude Hef spoorbrug, wordt er elk jaar een poster en flyer gemaakt.

Poster NSRT 2018
Ontwerp A3 poster – 2018

Poster NSRT 2019
Ontwerp A3 poster – 2019

NSRT flyer - 2018
Voorkant & achterkant A5 flyers – 2018

NSRT flyer - 2019
Voorkant & achterkant A5 flyers – 2019

Extra informatie over NSRT

NSRT

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat jaarlijks neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz. Verwacht een merendeels gratis en afwisselend jazz-programma met blues, soul, funk, hiphop, pop en improvisatie. Zo ook op het Noordereiland verschijnt er een jazz-podium. In aanloop naar North Sea Jazz Festival zorgt het fringe festival ervoor dat er van muziek genoten kan worden.

Promotie

Al het promotie-materiaal is bedoeld om zo veel mensen te informeren over het gratis concert tijdens North Sea Jazz. En om wat extra informatie te geven over de artiesten.

  • Poster
  • Flyers
  • Programma website

NSRT Animatie op Twitter

North Sea Round Town foto’s:

2x poster NSRT Noordereiland
NSRT – Slider-1
NSRT – Slider-2
NSRT – Slider-4