North Sea Round Town

North Sea Round Town

North Sea Round Town (NSRT) promotie

Opdracht: Tijdens het North Sea Jazz zijn er gratis concerten op het Noordereiland onder de noemer van NSRT. Voor de promotie van NSRT moet er elk jaar een herkenbare poster en flyer gemaakt worden.

Opdracht: Poster & flyers
Start: 2018

North Sea Round Town - Logo

Resultaat: Voor de promotie van de concerten op het Noordereiland, heeft Ontwerpburo Lichting98 een poster en flyer ontworpen met daarop de Hef en een jazz muzikant in een beperkt aantal kleuren zoals vroeger ook gebeurde met de Blue Note albumhoezen. Zo krijgt elke jaar zijn eigen kleur.

Update 2022: Na twee jaar zonder concerten vanwege het Coronavirus is er weer jazz op het Noordereiland. 10 september is te laat voor het NSRT dus krijgt het nu de naam ‘Noordereiland Jazz’, met op de groene poster Charlie Parker.

Poster Noordereiland Jazz - 2022
Ontwerp A3 poster – 2022

Flyer Noordereiland Jazz - 2022
Ontwerp flyer – 2022

Poster NSRT 2018
Ontwerp A3 poster – 2018

Poster NSRT 2019
Ontwerp A3 poster – 2019

NSRT flyer - 2018
Voorkant & achterkant A5 flyers – 2018

NSRT flyer - 2019
Voorkant & achterkant A5 flyers – 2019

Extra informatie over NSRT

Promotie

Al het promotie-materiaal is bedoeld om zo veel mensen te informeren over het gratis concert tijdens North Sea Jazz. En om wat extra informatie te geven over de artiesten.

Ontworpen producten:

  • Poster
  • Flyers
  • Programma website

NSRT

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat jaarlijks neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz. Verwacht een merendeels gratis en afwisselend jazz-programma met blues, soul, funk, hiphop, pop en improvisatie. Zo ook op het Noordereiland verschijnt er een jazz-podium. In aanloop naar North Sea Jazz Festival zorgt het fringe festival ervoor dat er van muziek genoten kan worden.

NSRT Animatie op Twitter

North Sea Round Town foto’s:

2x poster NSRT Noordereiland
NSRT poster schets
Drie flyers van Jazz op het Noordereiland
Poster van Jazz op het Noordereilandrs van Jazz op het Noordereiland 2022