Beeldfabriek010 cursusaanbieder

Website met cursussen

Opdracht: Beeldfabriek010 is een coöperatie van zelfstandige docenten fotografie, video en digitale media die creatieve cursussen aanbieden in Rotterdam, daarvoor hebben ze een overzichtelijke website nodig.

Opdracht: website
Start: 2018

Beeldfabriek010 logo

Resultaat: Een website waar duidelijk te zien welke cursussen er te boeken zijn. Elke cursus heeft zijn eigen informatiepagina met inschrijfformulier dat naar de desbetreffende docent gaat voor een snelle afhandeling.

Beeldfabriek010 website op verschillende schermen
Beeldfabriek010 website met diverse cursussen die online te boeken zijn

Beeldfabriek010 homepage

Homepage met lijst cursussen

Beeldfabriek010 homepage

Beeldfabriek010 website

Beeldfabriek010 nieuwsoverzicht

Beeldfabriek010 nieuwsoverzicht

Beeldfabriek010 cursus

Een cursus van Beeldfabriek010

Extra informatie over Beeldfabriek010

Website en logo

De website begint met een duidelijke lijst van cursussen die meteen te boeken zijn, zodat een bezoeker meteen weet welke cursussen er te volgen zijn. De website maakt een duidelijk onderscheid tussen fotografie en media om zo het cursusaanbod te splitsen in de twee vakgebieden. Elke cursus heeft een aantrekkelijke informatiepagina met veel beelden. Op deze informatiepagina staat duidelijk de data en de locatie van de cursus maar ook het inschrijfformulier om de cursus te boeken. Ook is er op de website extra informatie te vinden over privécursussen, docenten en de coöperatie zelf.

Omdat Beeldfabriek010 een coöperatie is van meerdere docenten, heeft Ontwerpburo Lichting98 een logo ontworpen dat flexibel manieren gebruikt kan worden. De 9 vlakjes van het logo kunnen naar wens ingevuld worden.

Werkzaamheden:

  • WordPress website
  • Logo & huisstijl
  • Overzicht cursussen & docenten
  • Aanmeldformulieren
  • Nieuws
  • Pers & bestuur pagina’s
  • SSL-certificaat

Beeldfabriek010

Beeldfabriek010 is de nieuwe aanbieder in Rotterdam van cursussen fotografie, video en digitale media voor volwassenen. Het biedt creatieve cursussen voor beginnende en gevorderde beeldmakers die fotograferen, grafisch vormgeven of een website willen bouwen. Beeldfabriek010 is als coöperatie, begin 2018, opgericht door zelfstandige docenten uit de behoefte om samen in Rotterdam kwalitatieve, verdiepende en vooral vernieuwende cursussen voor volwassenen aan te bieden. Cursussen waarin niet alleen (basis)kennis en vaardigheden worden geleerd, maar die ook goed inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Kwaliteit van docent en cursus

De docenten van Beeldfabriek010 leveren kwaliteit. Ze hebben allen zeer ruime professionele ervaring in het eigen vakgebied in de uitvoerende beroepspraktijk, en in het geven van cursussen aan volwassenen. Daarnaast voltooiden zij allen een vakopleiding aan een (kunst)academie. Die vakkennis wordt weerspiegeld in hun cursussen. Cursussen die in de loop der jaren door de docenten zelf steeds verder zijn ontwikkeld, verfijnd en toegesneden op de cursisten.

Beeldfabriek010 foto’s:

Beeldfabriek010 logo
Cursusaanbod van Beeldfabriek010
Een webdesign-cursus van Beeldfabriek010
Logo's van Beeldfabriek010